Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Mac mini (sent 2014): Hukommelsesspesifikasjoner

Les om hukommelsen i Mac mini (sent 2014).

Spesifikasjoner

Avhengig av hvilken konfigurasjon du bestiller fra Apple Store, leveres Mac mini (sent 2014) med en av følgende LPDDR3 SDRAM-konfigurasjoner installert i to kanaler som er integrert i hovedkretskortet:

• 4 GB

• 8 GB

• 16 GB

Utskifting av hukommelse

Hukommelsen i Mac mini-datamaskiner (sent 2014) er ikke tilgjengelig for brukeren, men er integrert i hovedkretskortet. Du kan konfigurere datamaskinens hukommelse når du kjøper den.