Konfigurere Apple TV (3. generasjon)

Følg denne fremgangsmåten for å konfigurere Apple TV.

Koble til strøm, og koble til TV-en

Koble strømledningen til Apple TV, og koble den til et strømuttak. Deretter kobler du Apple TV til TV-en med en HDMI-kabel.

Bildet har ingen alternativ tekst

Slå på TV-en og velg inngangen

Slå på TV-en og klikk på en hvilken som helst knapp på Apple Remote for å se konfigureringsskjermen. Hvis du ikke ser konfigureringsskjermen, kontrollerer du at du har valgt HDMI-inngangen som Apple TV er koblet til.

Velg språket ditt, og koble til Wi-Fi

Bruk fjernkontrollen som fulgte med Apple TV, til å velge et språk og koble til Wi-Fi-nettverket ditt. Hvis du vil koble til internett med Ethernet, kobler du Apple TV til ruteren med en Ethernet-kabel.

Deretter venter du til Apple TV fullfører konfigureringen. Når konfigureringen er fullført, ser du Hjem-skjermen.

Endre innstillinger og se etter oppdateringer

Gå til Innstillinger på Apple TV for å skjule apper fra Hjem-skjermen, endre AirPlay-innstillinger og se etter programvareoppdateringer.

For å kjøpe eller leie filmer fra iTunes Store eller Apple TV-appen, går du til Innstillinger > iTunes Store og logger på med Apple-ID-en din.

Du kan også logge på iCloud for å se iCloud-bilder og bruke Familiedeling på Apple TV. Bare gå til Innstillinger > iCloud og logg på med Apple-ID-en din.

Hvis du har konfigurert tofaktorautentisering for Apple-ID-en din og blir bedt om å angi en verifiseringskode, kan du se her for å finne ut hva du kan gjøre.