Gjenopprett fra en oppgradering som stanset under oppdatering av Profile Manager

Hvis Server.app ikke svarer mens du oppgraderer til OS X Server (Yosemite), må du kanskje fjerne eldre midlertidige filer.

Hvis Server.app stanser under trinnet der Profile Manager oppgraderes, kan du følge denne fremgangsmåten for å rette opp i problemet.

1. Start serveren på nytt. Hvis Server.app ikke avsluttes som normalt, må du tvinge den til å avsluttes.

2. Når serveren har startet opp, bytter du til Finder og velger Gå > Gå til mappe.

3. Skriv inn denne banen i vinduet som åpnes, og klikk deretter på Gå:

/Library/Server/ProfileManager/Config/ServiceData/Data/

4. Finn mappen med navnet «tmp» i Data-mappen og dra den til papirkurven.

5. Åpne Server.app for å fullføre oppgraderingen av serveren.