OS X Server (Mavericks): Det kan hende at serveren for programvareoppdateringer ikke leverer programvareoppdateringer for OS X Mavericks etter oppgradering

Når du har oppgradert en server for programvareoppdateringer fra OS X Server (Mountain Lion) til OS X Server (Mavericks), er det kanskje ikke mulig å levere programvareoppdateringer til OS X Mavericks-klienter.

Løsning

Oppdater til OS X Server (Mavericks) v3.0.2 eller nyere.

Finn ut mer

Hvis du har oppgradert fra OS X Server (Mountain Lion) og allerede åpnet OS X Server (Mavericks) v3.0 eller 3.0.1, gjør du følgende:

1. Åpne Server-appen.

2. Stopp Programvareoppdatering-tjenesten.

3. Avslutt Server-appen.

4. Utfør følgende Terminal-kommandoer for å flytte unna eksisterende konfigurasjonsfiler:

• cd /Library/Server/Software\ Update/Config/

• sudo mv swupd.conf swupd.conf.orig

• sudo mv swupd.plist swupd.plist.orig

5. Omstart serveren.

6. Åpne Server-appen, og velg Programvareoppdatering-tjenesten.

7. Konfigurer innstillingene på nytt på Innstillinger- og Oppdateringer-fanene etter behov.

8. Start Programvareoppdatering-tjenesten.