OS X Lion: Oppgradering fra Mac OS X v10.6 fungerer ikke med programvare-RAID: «Det oppstod en feil under forberedelsen av installasjonen. Prøv å kjøre programmet på nytt.» vises

Når du oppgraderer fra Mac OS X v10.6 Snow Leopard eller Mac OS X Server v10.6 til Lion, vises følgende varsel hvis «Installer Mac OS X Lion»-programmet åpnes fra et programvare-RAID-volum:

«Det oppstod en feil under forberedelsen av installasjonen. Prøv å kjøre programmet på nytt.»

Hvis Mac OS X v10.6-startdisken er et programvare-RAID-volum

Kopier «Installer Mac OS X Lion»-programmet fra mappen Programmer til en annen disk som ikke er en del av et programvare-RAID-volum. Du kan bruke et annet internt volum (hvis tilgjengelig) eller en ekstern disk, for eksempel en minnepinne. Start installasjonen ved å dobbeltklikke på kopien av «Installer Mac OS X Lion» på volumet som ikke er et RAID-volum.

Hvis Mac OS X v10.6-startdisken ikke er et programvare-RAID-volum

Kontroller at du ikke prøver å bruke en kopi av «Installer Mac OS X Lion»-programmet som er lagret på et programvare-RAID-volum.