Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

OS X Server: Bruke bufringstjenesten med iOS 8

Lær hvilken versjon av iOS 8 som fungerer med bufringstjenesten i OS X Server.

Bufringstjenesten i OS X Server bufrer kanskje ikke iOS 8.0-oppdateringen. Tjenesten fortsetter å bufre iOS-innhold, inkludert apper, bøker og iTunes U-kursmateriell, i tillegg til OS X-oppdateringer.

Dette problemet er løst i iOS 8.1, og fremtidige oppdateringer blir bufret for enheter etter at de er oppdatert til iOS 8.1.