Programvareoppdatering-server: Klienter i et lukket nettverk trenger kommandolinjen for å finne og installere programvareoppdateringer

Klienter i lukkede nettverksmiljøer kan kanskje ikke se programvareoppdateringer i Mac App Store.

Mac App Store krever en aktiv internettilkobling for å vise programvareoppdateringer. Hvis en klient er i et lukket nettverksmiljø, ser du kanskje dette varselet når du prøver å se etter oppdateringer: «App Store kan ikke verifisere en sikker forbindelse med App Store.» Hvis du klikker på Fortsett i dette varselet, vises et oppdateringer-panel uten oppdateringer og meldingen «Kan ikke koble til App Store.»

Slik oppdaterer du Macer som er koblet til et lukket nettverk:

• Konfigurer en lokal programvareoppdatering-server med OS X Server.

• Styr Macene til programvareoppdatering-serveren.

• Bruk softwareupdate-kommandolinjeverktøyet på hver Mac-klient til å installere programvareoppdateringer.