Om OS X Server v3.1.2-oppdateringen

Lær om endringene som er inkludert i OS X Server v3.1.2-oppdateringen.

Denne programvaren oppdaterer OS X Server v3.0, v3.0.1, v3.0.2, v3.0.3, v3.1 og v3.1.1 til v3.1.2. Den krever OS X Mavericks v10.9.3 eller nyere.

Slik installerer du

OS X Server v3.1.2 er tilgjengelig fra Mac App Store. Den vises i oppdateringspanelet hvis du har OS X Server (Mavericks) installert. Klikk på Oppdater for å installere den. For å unngå avbrudd i tjenester blir ikke Server-oppdateringer installert automatisk, selv om du har valgt å installere andre oppdateringer fra Mac App Store automatisk.

Under installering kan du få meldingen "Oppdaget erstatning av Server-program". Dette er normalt under oppdateringsprosessen. Alle Server-innstillinger og -data beholdes under oppdateringen.

Når installeringen er fullført, åpner du Server-programmet for å fullføre konfigurering av tidligere konfigurerte tjenester.

Inkluderte endringer

Server v3.1.2 forbedrer den generelle stabiliteten til OS X Server og inneholder disse spesifikke forbedringene.

• Rettelser til Profile Manager-distribusjonsprofiler som inneholder variabler, når kodesignering er aktivert

• Forbedret Profile Manager-pålitelighet ved sending av Volume Purchase Program-invitasjoner

• Rettelser som gjør at Profile Manager kan administrere Enhetsregistreringsprogram-systemer med lange beskrivende navn

• Forbedringer i Messages Server-stabiliteten ved bruk av Chatterom

• Forbedret levering av meldinger til Mail-grupper. Merk: Mail-tjenesten kan ikke levere meldinger som inneholder ukodete 8-bits data til en gruppe.

OS X v10.9.3-oppdateringen, som er påkrevd for Server v3.1.2, sørger også for følgende forbedringer når den er installert på tjeneren.

• Løser et problem med kopiering av filer til en delt SMB-mappe

• Løser et problem som hindrer brukere med Active Directory-kontoer i å logge seg på Meldinger-tjenesten

Du finner informasjon om sikkerhetsinnholdet i OS X Server v3.1.2-oppdateringen i artikkelen Apple sikkerhetsoppdateringer.