Om Apple Remote Desktop 3.7.2

Lær om Apple Remote Desktop 3.7.2.

Apple Remote Desktop 3.7.2 er en oppdatering for Remote Desktop-programmet.

Slik oppdaterer du

Hvis du kjøpte Remote Desktop fra Mac App Store, er denne oppdateringen tilgjengelig fra oppdateringsfanen i Mac App Store. Hvis du installerte Remote Desktop fra en fysisk plate, er oppdateringen tilgjengelig som en automatisk programvareoppdatering og som manuell nedlasting fra nettstedet for Apple-kundestøtte.

Systemkrav

• Remote Desktop 3.7.2 krever OS X Lion v.10.7.5, Mountain Lion eller Mavericks.

• Remote Desktop 3.7.2 krever Apple Remote Desktop 3.0 eller nyere.

• OS X Mavericks krever Remote Desktop 3.7 eller nyere.

Hva er nytt

Denne oppdateringen forbedrer den generelle stabiliteten og påliteligheten til Remote Desktop-programmet. Den inkluderer følgende spesifikke forbedringer.

• Forbedrer ytelsen på nettverk hvor klientene har IP-adresser som ofte endres

• Løser et problem som gjør at feil IP-adresser vises i Scanner

• Løser et problem som gjør at klienter feilaktig rapporteres som frakoblet eller i dvale

• Endrer visningsrekkefølgen på skjermer i multiobservasjonsmodus