Om OS X Server v3.0.3-oppdateringen

Denne programvaren oppdaterer OS X Server v3.0, v3.0.1 og v3.0.2 til v3.0.3. Den krever OS X Mavericks v10.9.2 eller nyere.

Slik installerer du

OS X Server v3.0.3 er tilgjengelig fra Mac App Store. Den vises i Oppdateringer-panelet hvis du har OS X Server (Mavericks) installert. Klikk på Oppdater for å installere den. For å unngå avbrudd i tjenester blir ikke Server-oppdateringer installert automatisk, selv om du har valgt å installere andre oppdateringer fra Mac App Store automatisk.

Under installering kan du få meldingen "Oppdaget erstatning av Server-program". Dette er normalt under oppdateringsprosessen. Alle Server-innstillinger og -data beholdes under oppdateringen.

Når installeringen er fullført, åpner du Server-appen for å fullføre konfigurering av tidligere konfigurerte tjenester.

Inkluderte endringer

Server v3.0.3 forbedrer den generelle stabiliteten til OS X Server og inneholder disse spesifikke forbedringene.

• Løser et Xcode Server-problem som hindrer at nye brukere blir lagt til i et utviklerteam i OS X 10.9.2.

• Inkluderer forbedringene levert i Server v3.0.2 og v3.0.1