Om OS X Server v3.0.2-oppdateringen

Denne oppdateringen inkluderer forbedringer for OS X Server (Mavericks).

Denne programvaren oppdaterer OS X Server v3.0 og v3.0.1 til v3.0.2. Den krever OS X Mavericks v10.9.1 eller nyere.

For å tillate L2TP-tilkoblinger til VPN-tjenesten må du også installere VPN-oppdateringen for OS X Server. Installer OS X Mavericks v10.9.1-oppdateringen først. Etter det kan du installere Server v3.0.2-oppdateringen og VPN-oppdateringen for OS X Server.

Slik installerer du

OS X Server v3.0.2 er tilgjengelig fra Mac App Store. Den vises i Oppdateringer-panelet hvis du har OS X Server (Mavericks) installert. Klikk på OPPDATER for å installere den. For å unngå avbrudd i tjenester blir ikke Server-oppdateringer installert automatisk, selv om du har valgt å installere andre oppdateringer fra Mac App Store automatisk.

Under installering kan du få meldingen "Oppdaget erstatning av Server-program". Dette er normalt under oppdateringsprosessen. Alle Server-innstillinger og -data beholdes under oppdateringen.

Når installeringen er fullført, åpner du Server-appen for å fullføre konfigurering av tidligere konfigurerte tjenester.

Hva er inkludert?

Server v3.0.2 forbedrer den generelle stabiliteten til OS X Server og inneholder disse spesifikke forbedringene.

Oppgradering og overføring

• Forbedrer påliteligheten i den første Server-oppstarten etter oppgradering eller overføring.

• Programvareoppdatering-tjenesten vil nå levere oppdateringer til Mavericks-klienter automatisk etter oppgradering eller overføring.

• Løser et problem som kan hindre oppstart av DNS-tjenesten etter oppgradering eller overføring.

Profile Manager

• Forbedrer sending av push-varslinger til lisensadministrering.

• Løser et problem som kan hindre enkelte nettverksbrukere fra å motta administrative innstillinger på OS X-enheter.

• Forbedrer pålitelighet ved registrering for Active Directory-brukere.

• Løser import av -csv-filer for plassholdere.

• Forbedrer valg av apper med ikke-romerske tegn i navnene.

Xcode-tjeneste

• Forbedrer tilkoblingen til et eksternt Git-arkiv via ssh.