Om Apple Remote Desktop 3.7

Les om Apple Remote Desktop 3.7.

Apple Remote Desktop 3.7 inkluderer en oppdatering til Remote Desktop-programmet og for klientene programmet fjernstyrer.

Slik oppdaterer du

Når det gjelder brukere som har kjøpt Remote Desktop fra Mac App Store, vil oppdateringer vises på fanen Updates (Oppdateringer) i Mac App Store. Når det gjelder brukere som har installert Remote Desktop fra en fysisk plate, er oppdateringen tilgjengelig som en automatisk programvareoppdatering og som manuell nedlasting fra Apple Support Nedlastinger.

Når det gjelder klienter, er oppdateringen tilgjengelig som en automatisk programvareoppdatering og som manuell nedlasting fra Apple Support Nedlastinger. Du kan også bruke Remote Desktop 3.7 til å oppdatere klienter til 3.7 ved å velge Update Client Software (Oppdater klientprogramvare) fra menyen Manage (Administrer). Remote Desktop Client 3.7 er inkludert i OS X Mavericks.

Systemkrav

• Remote Desktop 3.7 krever OS X Lion v10.7.5, Mountain Lion eller Mavericks.

• Remote Desktop 3.7-oppdateringen krever Apple Remote Desktop 3.0 eller nyere.

• OS X Mavericks krever Remote Desktop 3.7 eller nyere.

Hva er nytt

Denne oppdateringen forbedrer den generelle stabiliteten og påliteligheten til Remote Desktop-programmet, og inkluderer følgende spesifikke forbedringer.

• Støtte for OS X Mavericks

• En delt utklippstavle som muliggjør automatisk kopiering og innliming mellom lokale og eksterne datamaskiner

• Forbedret støtte for Mac-systemer med flere skjermer eller flere IP-adresser

• Forbedret multiobservasjon med støtte for bevegelser for sveiping mellom skjermer

• Utdata fra eksterne UNIX-kommandoer blir ikke lenger trunkert (avkuttet)