Om Xcode-oppdateringen for OS X Server (Mavericks)

Xcode-oppdateringen for OS X Server (Mavericks) løser et problem som kan forstyrre botintegrering på fjernadministrerte servere som kjører OS X Maverics v10.9.2.

Xcode-oppdateringen for OS X Server (Mavericks) er tilgjengelig både som en automatisk programvareoppdatering fra Mac App Store og som manuell nedlasting fra nettstedet for Apple-kundestøtte.

Hvis du bruker Xcode-tjenesten i OS X Server (Mavericks), installerer du følgende oppdateringer på serveren:

• OS X Mavericks v10.9.2-oppdateringen

• Xcode-oppdateringen for OS X Server

• Server v3.0.3-oppdateringen