Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Om Apple Configurator 1.4.2

Les om Apple Configurator 1.4.2.

Apple Configurator 1.4.2 er en anbefalt oppdatering for alle Apple Configurator-brukere. Oppdateringen er tilgjengelig på fanen Updates (oppdateringer) i Mac App Store. Den krever OS X Mountain Lion eller nyere og iTunes 11.1 eller nyere.

Hva er nytt i Configurator 1.4.2

  • Forbedrer konfigurering og MDM-registrering av Apple TV

  • Løser et problem som kunne få Apple Configurator til uventet å avslutte med OS X Mavericks

Publiseringsdato: