iBooks Author: Automatisk lagrede filer kan være større enn forventet

Noen brukere kan oppleve at iBooks Author (.iba)-filene deres er større enn forventet i OS X Lion v10.7.4 og eldre på grunn av hvordan funksjonen for automatisk lagring i Lion lagrer informasjon om tidligere versjoner av filen.

Oppdater til den nyeste versjonen av OS X.

Når du har oppdatert programvaren, blir ikke de eksisterende iBooks Author-filene dine mindre, men videre revisjoner og nye filer forårsaker ikke de samme problemene med filstørrelse. Hvis du har lite diskplass, kan du få tilbake noe av diskplassen ved å duplisere iBooks Author-filen i Finder og deretter slette originalen. Informasjon om tidligere versjoner for denne filen blir fjernet, og den nye versjonen bruker mindre diskplass.

Merk: Dette påvirker ikke versjonsinformasjon som iBooks Author bruker ved publisering eller eksportering av boken.