Pages '09: Om Pages EndNote-programtillegget

Hvis du har lastet ned Pages ’09 fra Mac App Store og vil sette inn henvisninger fra EndNote*, må du installere Pages EndNote-programtillegget.

For å installere EndNote-programtillegget må du sørge for at du oppfyller følgende systemkrav:

• Mac OS X v10.6.6 eller nyere

• Pages 4.0.3 eller eldre, lastet ned fra Mac App Store

• EndNote X2 eller nyere*

Last ned programtillegget og åpne det. Installeringsprogrammet er tilgjengelig her.

Merk: Programtillegget installeres automatisk når Pages ’09 er installert som en del av iWork-pakken (fra en prøveperiode, detaljhandel, bestillingskonfigurasjon eller volumlisens).

Finn ut mer

*EndNote selges separat.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du bruker EndNote med Pages 5.0 og nyere, kan du se Hvis du vil ha informasjon om hvordan du bruker EndNote med Pages 5.0 og nyere, kan du se Om Pages for Mac EndNote-programtillegget

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.