Numbers '09: Eksportere et regneark i Excel-format

Filer i Excel-format kan åpnes og endres i Microsoft Excel på en Mac OS X-datamaskin eller på en Windows-datamaskin.

Hver tabell konverteres til et Excel-regneark, og alle andre objekter plasseres på separate regneark hvis det er mer enn én tabell.

Her er måter å opprette en Excel-versjon av regnearket på:

• Velg Del > Eksporter, og klikk deretter på Excel.

• Velg Sammendrag hvis du ikke vil ha et sammendrag-regneark inkludert ved eksport av flere regneark.

• Velg Neste for å angi et navn og en plassering for filen, og klikk deretter på Eksporter for å opprette den.

• Velg Fil > Lagre som, velg «Lagre kopi som», og velg Excel-dokument fra lokalmenyen.

Merk: Noen av formelutregningene kan variere i Excel.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.