Pages: Slik legger du inn linjenumre i dokumenter

I Pages kan du legge inn linjenumre i teksten ved å følge denne framgangsmåten

1. Klikk utenfor hoveddelen av dokumentet, slik at innsettingspunktet ikke er synlig.

2. Opprett et nytt flytende tekstobjekt.

3. Klikk utenfor hoveddelen av teksten igjen, slik at innsettingspunktet ikke er synlig.

4. Dra tekstruten til siden for hoveddelen.

5. Endre form på tekstruten, slik at den blir høy og smal.

6. Skriv inn numrene du vil bruke, i tekstruten.

7. Marker tekstruten.

8. Velg Avansert fra Format-menyen og deretter Flytt objekt til inndelingsmaster.

Linjenumrene du opprettet, vil nå bli vist på hver side (men de vil ikke krysse inndelinger).

Tips: Hvis du har planer om gjenbruk av dette formatet, arkiverer du dette dokumentet som en mal.