Intel-baserte Macer: Feilsøking av problemer etter bruk av oppdateringsprogram for SMC

Når du oppgraderer firmwaren til SMC (System Management Controller) på en Intel-basert Mac, kan det oppstå problemer hvis strømtilførselen ble avbrutt under oppdateringsprosessen, eller hvis installasjonen av firmwareoppdateringen feilet av andre årsaker. Det kan oppstå problemer ved oppstart, når du ser på video, når maskinen går i dvale, eller det kan være problemer med støy fra viften.

Hvis du har problemer med å installere firmware på en Intel-basert Mac ved hjelp av oppdateringsprogram for SMC, eller hvis strømmen gikk mens du forsøkte å installere en SMC-firmwareoppdatering, bør du kjøre installasjonsprogrammet på nytt ved å dobbeltklikke på det og følge instruksjonene. Oppdateringsprogrammet for SMC er plassert i Verktøy-mappen, i Programmer-mappen.

Tilbakestill SMC om nødvendig

Hvis det ikke lykkes å kjøre oppdateringsprogrammet for SMC på nytt, må du kanskje tilbakestille SMC før du prøver å oppdatere den igjen.