Om meldingen «Apple Hardware Test støtter ikke denne maskinen»

Du kan se en melding som sier «Apple Hardware Test støtter ikke denne maskinen.» Dette skjer når du holder nede «D»-tasten under oppstart og Apple Hardware Test ikke finnes på harddisken.

Dette skjer når du bruker datamaskiner som påkrever en EFI-firmwoppdatering for å bruke Lion Recovery-funksjonen.

Hvis du opplever dette problemet, er Apple Hardware Test tilgjengelig på mediet som fulgte med datamaskinen. Se Intel-baserte Macer: Bruk av Apple Hardware Test for mer informasjon.

Du finner mer informasjon om Lion Recovery på OS X Lion: Bruk av Lion Recovery.