Tøm papirkurv sletter kanskje ikke mapper i papirkurven hvis du bruker en nettverksbasert hjemmekatalog

Brukere som har hjemmekataloger som aktiveres ved bruk av AFP-server, kan oppleve at mapper blir værende i papirkurven etter tømming av papirkurven, enten fra Dock-symbolet eller fra Finder-menyen.

Filer som ikke ligger i en mappe slettes som forventet, men mapper og innholdet i dem kan bli værende. Papirkurv-symbolet i Dock viser at papirkurven har innhold, selv om fremdriftsindikatoren i Finder sier at papirkurven er tømt uten problemer

Mobile hjemmekataloger påvirkes ikke av dette problemet.

Oppdater til OS X Lion v10.7.4 eller nyere.