OS X: Back to My Mac krever AirPort-basestasjon eller tredjeparts ruter med UPnP-støtte

Finn ut hvordan du bruker Back to My Mac med en AirPort-basestasjon eller tredjeparts ruter med UPnP-støtte.

For den beste brukeropplevelsen med Back to My Mac må du bruke OS X Mountain Lion eller OS X Lion v10.7.5 eller nyere (bruk Programvareoppdatering for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene). Du må også kontrollere at ruteren din støtter NAT-PMP (NAT Port Mapping Protocol) eller UPnP (Universal Plug and Play), og at funksjonen er aktivert.

Back to My Mac-funksjonen i OS X skal fungere sømløst med kompatible AirPort-basestasjoner. Du må kontrollere at AirPort-programvaren er oppdatert. Denne sømløse integreringen oppnås gjennom bruk av NAT-PMP-teknologi (NAT Port Mapping Protocol), og gjør at datamaskinen automatisk kan konfigurere AirPort-basestasjonen for levering av tjenester mellom det lokale nettverket og internett.

Enkelte Internett-rutere fra tredjeparter bruker en teknologi som kalles UPnP (Universal Plug and Play), som er lik NAT-PMP. Back to My Mac fungerer med både NAT-PMP og UPnP.

Hvis Back to My Mac ikke fungerer

Følg disse instruksjonene for å slå på Back to My Mac i AirPort-verktøy 6.x

1. Åpne AirPort-verktøy (under Programmer/Verktøy).

2. Finn riktig basestasjon og klikk på symbolet.

3. Velg «Rediger» i menyen.

4. Klikk på +-knappen i Back to My Mac-delen.

5. Skriv inn iCloud-brukernavnet og passordet ditt og logg deg på.

6. Klikk på Oppdater for å lagre endringene.

7. Basestasjonens symbol blir nedtonet og statusen vises som «Oppdaterer ...» til basestasjonen er ferdig konfigurert. Avslutt AirPort-verktøy når prosessen er fullført.

Hvis Back to My Mac ikke fungerer og du bruker en tredjepartsruter, må du kontrollere at UPnP er aktivert. Les gjennom brukerhåndboken for enheten eller ta kontakt med produsenten for å finne ut hvordan du slår på UPnP.

Finn ut mer

Hvis du vil ha mer informasjon om konfigurering av Back to My Mac, kan du lese artikkelen Bruk og løs problemer med Back to My Mac.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.