Om iAD Tester

iAD Tester gjør det enkelt for deg å se og teste iAD-innhold på iPhone eller iPad under design og produksjon, slik at du og kundene dine kan oppleve iAD i den virkelige verden. Du kan teste iAd-innhold via lokale nettverk eller USB ved bruk av iAd Producer, eller via et operatørnettverk ved bruk av Apples testservere.

iAD Tester-funksjoner:

• Testing på enheten av iAD-innhold for iPhone, iPad og iPod touch

• Enkel sammenkobling med iAD Producer for sikker lokal nettverkstesting

• Realistiske nettverkstilkoblinger for ytelsesanalyse

Finn ut mer

Ytterligere informasjon er tilgjengelig på https://developer.apple.com.