Mac mini (midten av 2011) og Mac mini Server (midten av 2011): Går ikke i dvale når Thunderbolt til Ethernet Gigabit-adapteren er tilkoblet

Når en Thunderbolt til Ethernet Gigabit-adapteren er koblet til en Mac mini (midten av 2011) and Mac mini Server (midten av 2011), vil ikke Mac mini gå i dvale. Den veksler raskt mellom dvale og vekking.

Ikke sett Mac mini i dvale mens Thunderbolt til Ethernet Gigabit-adapteren er tilkoblet. Koble fra adapteren før datamaskinen settes i dvale.

Når du bruker en Thunderbolt til Ethernet Gigabit-adapter sammen med en Mac mini (midten av 2011) og Mac mini Server (midten av 2011), stiller du Maskin i dvale på «Aldri» i Strømsparing-systemvalgpanelet. Dette er standardinnstillingen på Mac mini Server.