Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

iOS 7: En enhet under tilsyn blir ikke overvåket etter oppdatering til iOS 7

Enkelte iOS 6-enheter under tilsyn kan ikke lenger overvåkes etter oppdatering til iOS 7.

Enheter som ennå ikke er oppdatert til iOS 7 kan oppgraderes fra iOS 6 til iOS 7.0.3 eller nyere. Enhetene forblir under tilsyn med dette oppgraderingsalternativet.

Publiseringsdato: