iTunes: Kan ikke synkronisere bilder

I visse situasjoner kan det hende at iTunes viser et varsel eller ikke får synkronisert bilder med iPod- eller iOS-enheter.

Noen eksempler:

• Etter oppdatering av iOS viser iTunes et varsel om at det ikke er nok plass til å synkronisere bilder

• Framdriftsindikatoren for iTunes-synkronisering stopper i en lengre periode ved synkronisering av bilder

• iTunes viser en feilmelding ved synkronisering av bilder

• Denne feilen vises: «Noen av bildene, inkludert bildet «[bildenavn]», ble ikke kopiert til iPhone/iPod touch-enheten «[enhetsnavn]» fordi de ikke kan vises på iPhone/iPod touch-enheten.»

• Denne feilen vises: «iPhone/iPod touch-enheten «[enhetsnavn]» kan ikke synkroniseres. Den nødvendige filen ble ikke funnet.»

Denne artikkelen skisserer løsninger på disse problemene.

Hvis du støter på noen av problemene ovenfor eller et annet problem ved synkronisering av bilder, kan du prøve følgende:

1. Kontroller at du synkroniserer enheten med datamaskinen som du vanligvis synkroniserer bilder med.

2. Marker enheten i iTunes, og velg deretter panelet Bilder og slå av bildesynkronisering.

3. Synkroniser enheten.

• Viktig: Dette vil fjerne alle synkroniserte bilder fra enheten.

4. Koble fra enheten og oppdater til den nyeste versjon av iTunes.

5. Fjern iPod-fotobufferen.

6. Koble enheten til iTunes.

7. Marker enheten, velg panelet Bilder og slå på bildesynkronisering.

8. Synkroniser enheten.

Hvis du fremdeles får et varsel om at det ikke er nok plass til å synkronisere hele bildebiblioteket, kan du legge til fotoalbumer enkeltvis helt til enheten er full.

Finn ut mer

Verifiser at bildene er i et kompatibelt format. På en Mac vil disse filformatene synkronisere fra iPhoto-biblioteket til enheten: JPG, JPEG, TIFF, PICT, GIF, PNG, JPG2000 eller JP2, PSD, SGI og BMP.

I Windows synkroniseres disse filformatene med enheten: JPG, JPEG, BMP, GIF, TIF, TIFF, SGI og PNG.

Det kan være at bilder uten utvidelser ikke vises på din enhet.

Dette dokumentet vil bli oppdatert når mer informasjon blir tilgjengelig.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.