Vanlige spørsmål om Bluetooth-headset for Mac

Finn svar på vanlige spørsmål om bruk av Bluetooth-headset sammen med Mac.

Hvordan konfigurerer jeg et Bluetooth-headset for Mac-maskinen min?

Hvis det er installert en Bluetooth-modul i Mac-maskinen, eller hvis du bruker en USB Bluetooth-adapter, kan du bruke et trådløst, Bluetooth-aktivert headset for inn- og utgående lyd. Når du har koblet Mac-maskinen sammen med headsettet, fungerer det som maskinens mikrofon og høyttalere.

Hvordan demper jeg lyden på et Bluetooth-headset?

Du kan lære hvordan du demper lyden på et Bluetooth-headset og hvordan du får tilbake lyden etter at den er dempet ved å lese Muting audio on a Bluetooth headset (Dempe lyden på et Bluetooth-headset).

Hva gjør jeg hvis jeg hører støy i et Bluetooth-headset?

Andre trådløse enheter kan skape forstyrrelser og lage støy eller andre problemer for et Bluetooth-headset. Les mer om dette under Static heard on Bluetooth headset (Støy høres i Bluetooth-headset).

Hvorfor brukes de innebygde høyttalerne i stedet for Bluetooth-headsettet når jeg vekker Mac-maskinen fra dvale?

Når du vekker Mac-maskinen fra dvale, settes Bluetooth-headsettet tilbake til innstillingen for standard lydutgang. Hvis det ble spilt musikk via Bluetooth-headsettet før Mac-maskinen gikk i dvale, fortsetter musikkavspillingen via standard lydutgang. Dette gjøres for å hindre unødvendig bruk av batteriene i Bluetooth-headsettet. Hvis du skal velge Bluetooth-headsettet som lydutgang på nytt:

1. Åpne Systemvalg.

2. Klikk på Lyd.

3. Klikk på fanen Lyd ut.

4. Velg Bluetooth-headsettet ditt fra listen.

Du kan også bruke Bluetooth-menylinjetillegget når du skal koble til headsettet på nytt.

Hvordan bruker jeg et Bluetooth-headset sammen med iChat?

Et trådløst, Bluetooth-aktivert headset kan brukes til inn- og utlyd i iChat.

Hva skal jeg gjøre hvis musen reagerer tregt når jeg bruker Bluetooth-headsettet?

Hvis Apple Wireless Mouse reagerer tregt (eller ujevnt) når du bruker et Bluetooth-headset, må musens firmware antakelig oppdateres.

Hva gjør jeg hvis elementer i Bluetooth-valgpanelet (eller menylinjetillegget) er nedtonet eller utilgjengelig?

Elementer i valgpanelet eller menylinjetillegget (inkludert headset) kan være nedtonet og utilgjengelige hvis det er utført en tilpasset installering av Mac OS X på Mac-maskinen som ikke omfatter BSD-undersystemet. Hvis du vil vite mer, blant annet om hvordan du installerer BSD-undersystemet på nytt, kan du se Elementer i Bluetooth-valgpanelet er nedtonet (utilgjengelig).