iBooks Author: Legge til videoinnhold med et spor for skjult teksting

Med iBooks Author kan du lage vakre Multi-Touch-bøker for iPad. For å sikre at alle medlemmene av publikumet kan ha glede av boken din, kan det være lurt å inkludere video med skjult teksting.

Hvis du har Scenarist-filen (en fil med skjult teksting, vanligvis med en SCC-filtype) og filmfilen uten teksting, kan du bruke til å sette inn sporet med skjult teksting i filmfilen. Compressor vil kode den inn i en QuickTime-fil ved hjelp av denne fremgangsmåten:

1. Start Compressor.

2. Velg Legg til fil fra vinduet Gruppe. Velg filmen din og åpne den for å legge den til i prosjektet.

3. Velg filmfilen fra vinduet Gruppe. Deretter klikker du på Inspektør-knappen for å åpne Inspektør-vinduet.

4. Klikk på Tilleggsinformasjon-fanen i Inspektør-vinduet.

5. Klikk på knappen «Velg …» under «Skjult teksting»-teksten.

6. Naviger til SCC-filen på harddisken, og klikk på Åpne-knappen.

7. I Innstillinger-fanen finner du en iOS-kompatibel innstilling i Apple/Apple-enheter-mappen.

8. Dra denne innstillingen til filmfilen som er oppført i vinduet Gruppe.

9. Klikk på Send-knappen i vinduet Gruppe.

10. I arket som vises, oppgir du et navn på jobben.

11. Hvis du har en Apple Qmaster-klynge, velger du klyngen din eller «Denne datamaskinen».

12. Angi en prioritet.

13. Klikk på Submit (Send).

14. Statusen for Compressor-jobben vises i Historikk-vinduet.

Når jobben er fullført, kan du klikke på forstørrelsesglasset i Historikk-vinduet for å vise den kodede filen i Finder. Du kan bruke denne filen med iBooks Author eller publisere den med Course Manager i et iTunes U-kurs.

Finn ut mer

Du må starte med en Scenarist-fil (som kan identifiseres ved SCC-filtypen). Du kan opprette disse filene ved hjelp av tredjepartsapper, for eksempel MovieCaptioner, MacCaption og CapScribe Open. Disse tredjepartsprogrammene gir muligheten til å importere transkripsjoner, redigere dem med timinginformasjon, kode data for skjult teksting i det nødvendige formatet og sette inn de lukkede tekstingsdataene i en QuickTime-fil som forberedelse til å legge dem til i iBooks Author-prosjektet.

Det finnes også funksjonalitet for etterproduksjon som også kan håndtere hele tekstingsprosessen for deg.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.