Wi-Fi: Gjestenettverk-klienter kan kommunisere med hverandre, men kan ikke koble seg til internett

Datamaskiner og enheter (Wi-Fi-klienter) som er koblet til et gjestenettverk kan kommunisere med hverandre, men kan ikke koble til internett.

Dette kan skje hvis AirPort-basestasjonen som leverer gjestenettverket, er konfigurert til å bruke en DNS-server på det lokale nettverket.

Basestasjonen må bruke en ekstern DNS-server, for eksempel som den som tilbys av internettleverandøren.

Gjør følgende for å endre DNS-innstillingen:

1. Åpne AirPort-verktøy (i Verktøy-mappen).

2. Velg AirPort-basestasjonen din.

3. Klikk på Rediger.

4. Klikk på Internett-fanen.

5. Slett de manuelle IP-adressene som er angitt for DNS-servere og IPv6 DNS-servere.

6. Klikk på Oppdater.

AirPort-basestasjonen vil nå bruke den eksterne DNS-serveren, og enheter på gjestenettverket skal kunne koble til internett.