Hvis macOS-installereren sier at volumet ikke er en støttet Core Storage-konfigurasjon

Du kan få denne beskjeden etter at du har erstattet harddisk-komponenten på en Fusion Drive med en SSD.

Fusion Drive kombinerer en harddisk og flashlagring på ett enkelt volum, for å forbedre ytelse og lagringskapasitet.

For å gå tilbake til en støttet konfigurasjon for Fusion Drive må du erstatte SSD-en med en tradisjonell harddiskstasjon, og deretter må du følge fremgangsmåten for å løse problemet med en delt Fusion Drive. Deretter kan du installere macOS på Fusion Drive.