Hvis installasjonen av Windows 10 på Macen stopper ved RealTek-programvaren

Hvis Macen starter opp i Windows, men ikke fullfører installasjonen av Windows-støtteprogramvare, følger du denne fremgangsmåten for å fullføre installasjonen.

Du kan oppleve at Macen din starter med Boot Camp i Windows, men ikke fullfører installasjonen av Windows-støtteprogramvare.

Hvis dette skjer, er kanskje RealTek-programvaren grunnen til at installasjonen ikke kan fullføres. Du kan avslutte prosessene relatert til RealTek for å sørge for at installasjonen kan fullføres.

Følg trinnene på Windows-nettstedet for å avslutte en prosess.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.