GarageBand for iOS: Berøringer med tre fingre gjenkjennes kanskje ikke for Touch-instrumenter

Når du spiller Touch-instrumenter i GarageBand, gjenkjennes kanskje ikke berøringer med tre fingre. Dette kan skje hvis du har aktivert zoom i tilgjengelighetsinnstillingene på iPad.

For å løse problemet trykker du på Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet og slår av Zoom.