iTunes U: Vanlige spørsmål

Se de vanlige spørsmålene nedenfor for å lese mer om iTunes U-appen og iTunes U-katalogen.

Om iTunes U-appen og iTunes U-katalogen

Hvor finner jeg iTunes U-appen?

Du kan laste ned iTunes U-appen kostnadsfritt fra App Store på iPad, iPhone eller iPod touch.

Er iTunes U-appen tilgjengelig i alle land eller regioner med en App Store?

Ja, iTunes U-appen og iTunes U-innhold er tilgjengelig i alle App Store-land og -regioner.

Hva er kravene for å bruke iTunes U-appen?

• Du kan bruke iTunes U-appen på en iPad, iPhone eller iPod touch med iOS 5 og iTunes 10.5.2 eller nyere later.

• Du må ha en iTunes Store-konto for å laste ned innhold fra iTunes U-katalogen.

Hvordan får jeg tilgang til iTunes U-katalogen?

Bruk iTunes U-appen for å få tilgang til iTunes U-katalogen. Trykk på iTunes U-symbolet for å vise bokhyllen din. Trykk på Katalog-knappen øverst i hjørnet, og deretter snus bokhyllen rundt for å vise iTunes U-katalogen. Fra katalogen kan du bla gjennom mer enn 800 000 kostnadsfrie kurs, forelesninger, videoer, filmer og andre ressurser.

Administrere iTunes U-innhold

Blir kurs og samlinger fra iTunes U-katalogen lastet ned til iPad, iPhone eller iPod touch?

Ja. Når du trykker på Last ned- eller Abonner-knappene, laster iTunes U-appen ned objektet til bokhyllen din.

Kan jeg laste ned fra iTunes U-katalogen på en datamaskin?

Ja, du kan bla gjennom og laste ned fra iTunes U-katalogen på datamaskinen, men det kan hende at noe innhold bare er tilgjengelig via iTunes U-appen.

Kan jeg sikkerhetskopiere iTunes U-innholdet jeg laster ned?

Ja, alt innhold du har lastet ned fra iTunes U-katalogen, blir automatisk lagt inn i iTunes-biblioteket neste gang du synkroniserer enheten med datamaskinen.

Kan jeg gi innhold fra iTunes U-katalogen som gave?

Nei, du kan ikke gi innhold fra iTunes U-katalogen som gave.

Er det en øvre grense for antallet kurs eller samlinger jeg kan ha?

Antall kurs eller samlinger du kan ha i iTunes U-appen, varierer avhengig av hvor mye plass som er tilgjengelig på enheten din. iTunes U-appen har ingen begrensning på antall kurs eller samlinger som er tillatt i bokhyllen.

Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke finner kurset til instruktøren min i iTunes U-katalogen?

Hvis du ikke finner lærerens kurs i iTunes U-katalogen, må du kontakte læreren for å få nettadressen til kursregistreringen.

Funksjoner i iTunes U-appen

Kan iTunes U-appen spille av lyd eller video som er inkludert i kurs eller samlinger?

Ja.

Kan jeg skrive ut notatene mine og PDF-filer eller sende dem via e-post fra iTunes U-appen?

Ja, du kan skrive ut PDF-filene og notatene dine.

Har iTunes U-appen en innebygd ordliste?

Ja, du kan slå opp definisjonen av ord i iTunes U-appen ved å bruke en innebygd engelsk eller japansk ordliste.

Kan jeg skrive notater?

iTunes U-appen inkluderer en innebygd Notater-fane. Du kan opprette kursnotater eller se boknotater, bokmerker eller markeringer du har laget i bøker du har lest fra kurset, med Notater-fanen. For å vise boknotater, bokmerker og markeringer trykker du på Notater-knappen og deretter Boknotater.

Kan jeg omorganisere kurs i iTunes U-bokhyllen?

Ja, du kan omorganisere kurs i iTunes U-bokhyllen ved å trykke og holde på et kurs og deretter flytte kurset til dit du vil ha det. Du kan også sortere kurs i iTunes U-appen ved å bytte til listevisning og trykke på Bokhylle-, Titler-, Utgivere- eller Kategorier-knappene.

Kan jeg lese kurs mens enheten er i flymodus?

Ja, du trenger ikke internett-forbindelse for å lese iTunes U-innhold du allerede har lastet ned.

Har kursene i iTunes U-katalogen tilgjengelighetsfunksjoner?

Kursene som lastes ned fra iTunes U-katalogen bruker tilgjengelighetsfunksjonene som er innebygd i iPad, iPhone og iPod touch.