Hvis iPhonen din ikke låser opp Apple Watch etter oppdatering til iOS 14.7

Finn ut hva du kan gjøre hvis iPhone med Touch ID ikke lenger låser opp Apple Watch automatisk.

Når du har slått på Lås opp med iPhone, låses Apple Watch opp når du har den på deg og låser opp iPhonen. Et problem i iOS 14.7 påvirket funksjonen for opplåsing av Apple Watch på iPhone-modeller med Touch ID.

Dette problemet er løst med iOS 14.7.1. Oppdater iPhone for å få den nyeste programvaren.