Om iTunes U

iTunes U har verktøyene du trenger for å samle klasserommet på iPad.

Med iTunes U kan du lage leksjoner med apper og eget materiale, samle inn og sette karakter på oppgaver fra elever, starte klassediskusjoner eller snakke med elever på tomannshånd for å svare på spørsmål og gi tilbakemelding.

Lærere som bruker iTunes U, kan:

• Planlegge leksjoner, sette karakterer og være tilkoblet – direkte fra iPad.

• Laste opp og dele læringsmateriale, inkludert dokumenter, oppgaveark, nettlinker, bilder og videoer fra en rekke leverandører av dokumenter.

• Engasjere alle elevene med apper, bøker, videoer, podcaster og mer fra iTunes, App Store og iBooks.

• Legge til instruksjoner eller kommentarer til PDF-filer med innebygde markeringsverktøy.

• Se når elever har sett eller fullført oppgaver, og påminne elever når oppgaver skal leveres inn.

• Sette karakter på arbeidet til elevene og spore fremgangen til klassen din i karakterboken.

• Bruke visningen for én elev for å gi individuell oppfølging med raske kontroller eller foreldresamtaler.

• Svare på spørsmål i chatter med én og én, eller starte debatter med klassen med gruppediskusjoner.

• Holde elever oppdatert og forberedt til timen med varslinger.

I tillegg kan institusjoner som bruker Apple School Manager og administrerte Apple-ID-er importere lister for å gjøre det enklere å lage kurs. Og lærere som er tilknyttet kvalifiserte institusjoner kan publisere kurs til iTunes U-katalogen for å gjøre dem tilgjengelige for alle sammen gratis.