Wifi- og Bluetooth-antenne for iMac (24-tommers, M1, 2021, fire porter)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Antenneverktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekiler

• Torx T3-skrutrekker

Fjerning

1. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de fire T3-skruene fra wifi- og Bluetooth-antennen.

• Merk: Den nederste skruen har et større hode enn de tre øverste skruene.

2. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne T3-skruen (923-05174) fra jordingsklemmene til antennen på hovedkortet.

3. Bruk antenneverktøyet til å løfte enden av wifi- og Bluetooth-antennen fra hovedkortet.

4. Bruk den svarte pinnen til å fjerne kabelteipen til wifi- og Bluetooth-antennen fra høyttaleren og kabinettet.

5. Løft kabelen forsiktig ut av kanalen i høyttaleren.

Montering

1. Plasser wifi- og Bluetooth-antennen nederst til venstre i kabinettet som vist.

• Viktig: Sørg for at kabelteipen til antennen dekker de graverte områdene på kabinettet som vist.

2. Før kabelen til wifi- og Bluetooth-antennen gjennom kanalen i høyttaleren.

3. Bruk den flate enden av antenneverktøyet til å presse enden av kabelen til wifi og Bluetooth til hovedkortet.

4. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste T3-skruen (923-05174) til jordingsklemmene til antennen.

5. Trykk kabelteipen til antennen på plass igjen på høyttaleren og kabinettet.

• Viktig: Hvis du monterer en ny wifi- og Bluetooth-antenne, må du fjerne avtrekksfoliene fra teipen før du fester den til høyttaleren og kabinettet.

6. Bruk T3-skrutrekkeren til å skru inn de fire T3-skruene i wifi- og Bluetooth antennen.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: