Wi-Fi-antenne for iMac (24-tommers, M1, 2021, fire porter)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Antenneverktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekiler

• Torx T3-skrutrekker

Fjerning

1. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de tre T3-skruene (923-05574) fra Wi-fi-antennen.

2. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de tre T3-skruene fra jordingsklemmene til antennen på hovedkortet.

• Merk: T3-skruen (923-05174) (1) nærmest kontakten er kortere enn de to andre T3-skruene.

• (923-05174) (1)

• (923-05173) (2)

3. Bruk antenneverktøyet til å løfte enden av kabelen til Wi-Fi-antennen fra kontakten på hovedkortet.

4. Bruk den svarte pinnen til å fjerne kabelteipen til antennen fra kabinettet.

5. Løft kabelen forsiktig ut av kanalen i høyttaleren.

6. Ta Wi-Fi-antennen ut av kabinettet.

Montering

1. Før kabelen til Wi-Fi-antennen som vist. Trykk deretter langs endene til kabelteipen til antennen for å feste den til kabinettet.

• Viktig: Sørg for at kabelteipen til antennen dekker de graverte områdene på kabinettet som vist.

2. Før antennekabelen rundt adapterkortet.

3. Bruk den flate enden av antenneverktøyet til å presse enden av kabelen til Wi-Fi-antennen inn i kontakten på hovedkortet.

4. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste de tre T3-skruene til jordingsklemmene til antennen på hovedkortet.

• Merk: T3-skruen (923-05174) (1) nærmest kontakten er kortere enn de to andre T3-skruene.

• (923-05174) (1)

• (923-05173) (2)

5. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste de tre T3-skruene til Wi-Fi-antennen.

Monter følgende deler for å fullføre monteringen: