fleksibel lydkortkabel for iMac (24-tommers, M1, 2021, fire porter)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Antistatisk pinsett

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekiler

Fjerning

1. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke og holde PUSH-knappen på ZIF-kontakten på flekskabelen til lydkort på hovedkortet. Skyv deretter enden av flekskabelen til lydkortet ut av kontakten.

2. Trekk flekskabelen til lydkortet opp fra kabinettet (1) for å komme til ZIF-kontakten nær kanten av kabinettet.

3. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke og holde PUSH-knappen på ZIF-kontakten (2) til lydkortet på kabinettet. Bruk en antistatisk pinsett til å gripe enden av flekskabelen og skyve den ut av kontakten (3).

Montering

1. Plasser den nye flekskabelen til lydkort i kabinettet.

2. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke og holde PUSH-knappen på ZIF-kontakten på flekskabelen til lydkort på kabinettet. Bruk deretter en antistatisk pinsett for å skyve enden av flekskabelen inn i kontakten.

3. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke og holde PUSH-knappen på ZIF-kontakten på flekskabelen til lydkort på hovedkortet. Skyv deretter enden av flekskabelen inn i kontakten.

4. Fjern den selvklebende baksiden fra flekskabelen for lydkort. Trykk deretter langs lengden på flekskabelen til lydkortet for å feste den til kabinettet.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: