Om du ser en personvernadvarsel etter at du har installert macOS Server på nytt

Om du installerer macOS Server på nytt og ser en personvernadvarsel når du åpner Profile Manager, kan du lese videre for å finne ut hva du må gjøre.

Om tjeneren din bruker Open Directory og du sletter macOS Server og installerer det på nytt, kan du se en personvernadvarsel når du åpner Profile Manager via en nettleser. Som standard kan Profile Manager-tjenesten bruke et sertifikat som er utstedt av OD Intermediate CA. For å endre til et annet sertifikat velger du Sertifikater-panelet i sidepanelet, og deretter velger du et SSL-sertifikat som er utstedt av en pålitelig CA i «Secure services using»-menyen (Sikre tjenester bruker).

Finn ut hvordan du bruker et SSL-sertifikat i macOS Server.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.