Hvis du låser en administrert macOS-enhet ved bruk av MDM

Hvis du bruker MDM DeviceLock-kommandoen til å låse en institusjonelt administrert macOS-enhet, kan du lese videre for å finne hvordan du låser opp enheten.

Denne artikkelen er beregnet på MDM-administratorer i bedrifter og utdanningsinstitusjoner.

På en Mac med Intel-prosessor skriver du inn PIN-koden som ble spesifisert i DeviceLock-kommandoen, og deretter klikker du på pilknappen for å starte datamaskinen på nytt.

På en Mac med Apple-chip som bruker macOS 11.5 eller nyere, skriver du inn PIN-koden som ble spesifisert i DeviceLock-kommandoen for å starte datamaskinen på nytt.

På en Mac med Apple-chip som bruker macOS 11.4 eller tidligere, velger du en administratorkonto og angir passordet, kobler til et nettverk for å aktivere Macen, og deretter starter du datamaskinen på nytt.

For mer informasjon om MDM-innstillinger kan du se veiledningen for utrulling av Apple-enheter.