Hvis du ikke kan bruke sertifikater installert av MDM etter oppgradering til iOS eller iPadOS 15

Finn ut hva du skal gjøre hvis et sertifikat installert av MDM (Mobile Device Management) mangler etter oppgradering til iOS 15.

Hvis et identitetssertifikat er installert på en enhet via en MDM-nyttelast, er det kanskje ikke tilgjengelig senere etter oppgradering til iOS 15 hvis den samme profilen oppdateres av MDM. For å løse dette problemet oppdaterer du til iOS eller iPadOS 15.2, og deretter installerer du profilen på nytt. Dette problemet oppstår ikke lenger på enheter med iOS eller iPadOS 15.2 eller nyere.