Aktiver enhetsregistreringsinnstillingene for Profile Manager på nytt

Når du har godtatt de oppdaterte vilkårene, må enhetsregistreringsinnstillingene for Profile Manager aktiveres på nytt i Server-appen.

Apple oppdaterer jevnlig vilkårene for Apple School Manager, Apple Business Manager, Enhetsregistreringsprogrammet og lisensavtaler for programvare. Når nye vilkår er tilgjengelige, må en administrator godta de nye avtalene, og deretter må de aktuelle innstillingene i Server-appen aktiveres på nytt. Når du har aktivert innstillingene, kan du tildele nye enheter til Profile Manager og se dem i Admin-portalen.

Godta nye avtaler

1. Logg på Apple School Manager, Apple Business Manager eller Enhetsregistreringsprogrammet.

2. Gå gjennom de oppdaterte avtalene når du blir bedt om det.

3. Bla til bunnen av hver avtale, og klikk deretter på Godta.

Aktiver enhetsregistreringsinnstillingene på nytt

1. Åpne Server-appen. Oppgi påloggingsinformasjonen for serveradministratoren hvis du blir bedt om det.

2. Velg Profile Manager i sidepanelet.

3. Velg avmerkingsboksen for programmet som organisasjonen din bruker.