Touch ID-kort for MacBook Air (M1, 2020)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Antistatisk pinsett

• Kapton-teip

• Torx T3-skrutrekker

• Justeringssett for Touch ID

Obs

Denne prosedyren krever systemkonfigurasjon. Når du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, kan du finne ut hvordan du starter systemkonfigurasjonsprosessen.

Viktig

Denne prosedyren kan kreve et innleggssett for Touch ID-kort, som kun følger med et nytt Touch ID-kort. Det er ikke en separat del som kan bestilles.

Fjerning

1. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de seks T3-skruene (923-02888) fra det fleksible dekselet til Touch ID-kortet.

2. Bruk en antistatisk pinsett til å fjerne det fleksible dekselet til Touch ID-kortet. Ta vare på det fleksible dekselet til monteringen.

3. Åpne skjermen og plasser datamaskinen på siden.

4. Støtt Touch ID-kortet mens du fører flekskabelen til Touch ID-kortet gjennom sporet, som vist. Fjern Touch ID-kortet fra tastatursiden av toppdekselet.

• Viktig

• Hvis Touch ID-kortet ikke klikket ordentlig før fjerning, eller Touch ID-innlegget faller ut når du fjerner Touch ID-kortet, fortsetter du til trinn 5 for å erstatte Touch ID-innlegget.

• Sørg for at overflaten du jobber på er ren. Under Touch ID-kortet er Touch ID-innlegget, som er en liten, sirkelformet del. Hvis den faller ut, er det enklere å finne den på en ren overflate.

• Hvis du bruker det eksisterende Touch ID-innlegget, hopper du til monteringstrinn 1.

5. Plasser datamaskinen med høyre side opp. Spre tuppene på den antistatiske pinsetten og bruk en tupp til å fjerne Touch ID-innlegget.

• Merk: Innlegget har litt lim og kan sitte fast i toppdekselet.

Montering

1. Plasser datamaskinen med høyre side opp og skjermen fortsatt åpen.

•  Obs: Sørg for at du plasserer datamaskinen på en ren overflate for å unngå at du skader interne deler.

• Viktig: Hvis du bytter ut Touch ID-innlegget, følger du trinn 2 til 4. Hvis du bruker det eksisterende innlegget, hopper du til trinn 5.

2. Bruk en antistatisk pinsett til å plukke opp det mellomstore Touch ID-innlegget fra innleggssettet.

• Merk: Innlegget er svart på siden med lim og sølvfarget på den motsatte siden.

3. Juster Touch ID-innlegget i den fordypede sirkelen i toppdekselet med limsiden ned.

4. Trykk forsiktig på Touch ID-innlegget for å lime det til toppdekselet.

5. Plasser to Y-formede justeringsverktøy i åpningen til Touch ID-kortet i toppdekselet, som vist. Fest de Y-formede verktøyene i hjørnekantene med Kapton-teipen.

6. Legg datamaskinen på siden. Før flekskabelen til Touch ID-kortet gjennom sporet i toppdekselet. Posisjoner deretter Touch ID-kortet i åpningen i toppdekselet.

• Merk: Hvis du monterer et nytt Touch ID-kort, fjerner du beskyttelsesfolien fra glassflaten.

7. Plasser datamaskinen på kanten av bordet med skjermen hengende ned.

8. Bruk en antistatisk pinsett til å posisjonere det fleksible dekselet til Touch ID-kortet, som vist.

9. Bruk T3-skrutrekkeren til å delvis feste de fire T3-skruene (923-02888) i de fire hjørnene på det fleksible dekselet til Touch ID-kortet.

10. Bruk T3-skrutrekkeren til å delvis feste de to midtre T3-skruene (923-02888) i det fleksible dekselet.

11. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste de fire T3-hjørneskruene. Bruk deretter den samme skrutrekkeren til å feste de to midtre T3-skruene.

12. Plasser datamaskinen med riktig side opp og skjermen fortsatt åpen.

•  Obs: Ikke bøy flekskabelen til Touch ID-kortet.

13. Fjern de to Y-formede justeringsverktøyene. Se direkte over Touch ID-knappen. Mellomrommene på hver side skal se like ut, og Touch ID-sensoren skal være på linje med funksjonsraden. Hvis åpningene rundt sidene er ulike, gjentar du monteringstrinn 5 til 12.

14. Trykk på Touch ID-knappen for å kontrollere at den klikker. Hvis knappen ikke klikker, bestemmer du ønsket størrelse på innlegget. Gjenta deretter prosedyren for å fjerne Touch ID-kortet for å montere innlegget.

• Viktig

• Hvis Touch ID-knappen er for løs eller ikke klikker, monterer du et større innlegg.

• Hvis Touch ID-knappen er for stiv eller ikke beveger seg, monterer du et mindre innlegg.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen:

Obs

Når du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, kan du finne ut hvordan du starter systemkonfigurasjonsprosessen.