Lydkort for MacBook Pro (13-tommers, M2, 2022)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• EarPods med 3,5 mm hodetelefonutgang

• Antistatisk pinsett

• Nylonsonde (svart pinne)

• Torx T3-skrutrekker

Viktig

Denne prosedyren krever et nytt lydkort.

Fjerning

1. Fjern forsiktig kabelen til lydkortet fra viften.

•  Advarsel:Ikke bøy eller brett kabelen til sensoren for åpne/lukke som er festet til toppdekselet.

2. Før den flate enden av den svarte pinnen under kabelen til sensoren for åpne/lukke for å løsne limet.

3. Løft kabelen til sensoren for åpne/lukke bort fra toppdekselet.

4. Løft flexkabelen til Touch ID-kortet av kontakten.

5. Bruk en antistatisk pinsett til å løsne limet på flekskabelen til Touch ID-kortet .

6. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de to T3-skruene (923-05242) fra lydkortet.

7. Løft lydkortet ut av toppdekselet.

Montering

1. Bruk den svarte pinnen til å fjerne eventuelle limrester fra viften og toppdekselet.

2. Posisjoner det nye lydkortet i toppdekselet.

3. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste de to T3-skruene (923-05242) delvis til lydkortet.

4. Koble EarPods inn i hodetelefonutgangen på 3,5 mm for å forsikre deg om at kortet er justert riktig. Juster lydkortet frem til kontakten er enkel å ta ut og inn.

5. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste T3-skruene. Koble deretter fra EarPods.

6. Følg fjerningstrinn 2, og deretter alle monteringstrinnene i Lim til flekskabel til Touch ID-kort  før du fortsetter til trinn 7.

7. Fjern den blå beskyttelsen til limstripen fra kabelen til sensoren for åpne/lukke. Juster hullet i kabelen til sensoren for åpne/lukke med justeringspinnen i toppdekselet.

8. Før forsiktig den flate enden av den svarte pinnen langs kabelen til sensoren for åpne/lukke til du kommer til justeringspinnen, for å feste kabelen til toppdekselet.

•  Advarsel: Ikke rør sensoren for åpne/lukke ved enden av sensorkabelen. Stopp ved justeringspinnen.

9. Fjern den blå beskyttelsen til limstripen fra kabelen til lydkortet. Før den flate enden av den svarte pinnen forsiktig langs lengden til lydkabelen for å feste den til viften.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: