Strømsikkerhet for Mac

Fare

Strømforsyningen forblir strømførende når enheten er koblet til, uavhengig av om enheten er slått på eller ikke. Ikke berør hovedkortet eller strømforsyningen mens enheten er koblet til et strømuttak.

Vær oppmerksom på følgende forholdsregler for å unngå elektrisk støt:

• Du må aldri fjerne eller installere deler mens enheten er koblet til et strømuttak.

• Vent alltid minst 2 minutter etter at du har koblet fra enheten, slik at hovedkortet eller strømforsyningen, eller begge deler, lades ut.

• Ikke berør hovedkortet eller strømforsyningen før ventetiden på 2 minutter er utløpt.