Activeer JavaScript in de browser om deze informatie te versturen.
Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen
iPhone 6 Plus

Vervangingsprogramma voor de iSight-camera van de iPhone 6 Plus

Apple heeft vastgesteld dat de iSight-camera van een zeer klein aantal iPhone 6 Plus-apparaten een onderdeel bevat dat defect is, waardoor foto’s er wazig uitzien. Die eenheden vallen allemaal binnen een beperkte serienummerreeks en zijn vooral verkocht in de periode tussen september 2014 en januari 2015.

Als uw iPhone 6 Plus wazige foto’s produceert en binnen de serienummerreeks valt, zal Apple de iSight-camera van uw apparaat gratis vervangen.

De iSight-camera bevindt zich aan de achterkant van uw iPhone 6 Plus:

iSight-camera van iPhone 6 Plus

In aanmerking komen

Als uw iPhone 6 Plus de hierboven beschreven symptomen vertoont en verder goed werkt, gebruikt u de onderstaande controle van uw serienummer om na te gaan of de iPhone in aanmerking komt voor dit programma. Dit programma is alleen van toepassing voor de iPhone 6 Plus.

Valid Input Invalid Input

Het serienummer dat u hebt ingevoerd, komt in aanmerking voor dit programma. Kies een van de onderstaande serviceopties.

Het serienummer dat u hebt ingevoerd, komt niet in aanmerking voor dit programma omdat een van de volgende zaken van toepassing is:
- Het apparaat valt niet binnen de beïnvloede serienummerreeks.
- Uit onze gegevens blijkt dat uw iSight-camera al is vervangen.
- Uit onze gegevens blijkt dat uw apparaat niet langer in aanmerking komt voor gratis vervanging onder dit programma. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met Apple.

Er is een probleem opgetreden tijdens de verwerking van uw verzoek. Probeer het over enkele minuten opnieuw.

Voer het serienummer van uw product in.

Dit is geen geldig serienummer van een Apple-product. Voer het nummer nogmaals in. Neem contact met ons op als u nog steeds problemen hebt.

Er is een probleem opgetreden tijdens de verwerking van uw verzoek. Probeer het over enkele minuten opnieuw.

Het serienummer van uw iPhone is gemakkelijk te vinden. Kom te weten hoe.

Procedure voor vervanging

Kies een van de onderstaande serviceopties om uw iSight-camera te laten vervangen.

Uw iPhone wordt voorafgaand aan het onderhoud onderzocht om te controleren of die in aanmerking komt voor dit programma en of die goed werkt.

Om uw iPhone 6 Plus voor te bereiden op het vervangingsproces, maakt u een reservekopie van uw gegevens in iTunes of iCloud.

Opmerking: als uw iPhone 6 Plus beschadigd is en bijvoorbeeld een gebarsten scherm heeft dat het vervangen van de camera verhindert, moet dat probleem voorafgaand aan de service worden opgelost. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie.

Aanvullende informatie

Apple kan de reparatie beperken tot het oorspronkelijke land of de oorspronkelijke regio van aankoop. Voor iPhone 6 Plus-apparaten die zijn gekocht in landen aangesloten bij de EER, kan onderhoud in andere EER-landen worden uitgevoerd.

Dit wereldwijde Apple-programma houdt geen verlenging in van de dekking van de standaardgarantie op de iPhone 6 Plus.

Het programma biedt dekking voor de betreffende iSight-camera's van iPhone 6 Plus-apparaten gedurende vier jaar na de eerste detailhandelverkoop van het apparaat.

Informatie per 06-09-2017