iPhone-schermreparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij kunnen u helpen als uw scherm kapot is.

Supportopties

Inleveren

Maak een afspraak bij een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider. De technici op deze locaties hebben Apple training gehad. Ze leveren service met dezelfde hoge kwaliteit met originele Apple onderdelen. De reparaties worden ondersteund door Apple.

Zorg ervoor dat u uw Apple ID en wachtwoord weet en dat u een reservekopie hebt gemaakt van uw iPhone voordat u deze laat repareren. Voor een beter reparatieproces bereidt u uw iPhone voor op de service.

Opsturen

Neem contact met ons op en wij sturen u direct een verpakking om uw iPhone op te halen. U kunt het apparaat dan op een voor u geschikt moment verzenden naar een Apple reparatiecentrum. Als u AppleCare+-dekking hebt, kunt u ook onze Express Replacement Service gebruiken.

Voor een beter reparatieproces bereidt u uw iPhone voor op de service. Lees hieronder meer.

Service aanvragen
Meer informatie over het voorbereiden van uw iPhone voor een reparatie

Wat u kunt verwachten

Op sommige locaties kan uw scherm nog op dezelfde dag worden gerepareerd. Als u uw iPhone meteen naar een Apple reparatiecentrum stuurt of als de technicus uw iPhone hiernaartoe moet sturen voor u, kunt u uw iPhone meestal binnen ongeveer een week terug verwachten of ophalen.

Vervangingskosten iPhone-scherm in Nederland

De reparatieprijzen in deze grafiek zijn alleen van toepassing op schermschade. Als u een ander type schade aan uw iPhone hebt, betaalt u extra kosten. Weet u niet zeker of uw apparaat onder de garantie valt? Controleer of u AppleCare+-dekking hebt door het serienummer van uw iPhone in te voeren.

iPhone-model Schermreparatie (buiten garantie)
iPhone XS Max, iPhone 11 Pro Max € 361,10
iPhone XS, iPhone X, iPhone 11 Pro € 311,10
iPhone XR, iPhone 11 € 221,10
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus,
iPhone 6s Plus
€ 191,10
iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s,
iPhone 6 Plus
€ 171,10
iPhone 6 € 151,10
iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c € 151,10

Overige iPhone-reparatiekosten bekijken

De prijzen voor reparaties buiten garantie zijn alleen van toepassing op reparaties uitgevoerd door Apple. Erkende Apple serviceproviders mogen hun eigen prijzen vaststellen. Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw. De kosten voor service buiten de garantie zijn inclusief € 12,10 verzendkosten. Deze kosten brengen we alleen in rekening als we uw iPhone moeten verzenden. Onopzettelijke schade valt niet onder de garantie van Apple. Als uw scherm door een fabricagefout niet meer werkt, valt dat onder de garantie van Apple, een AppleCare+-abonnement of de consumentenwetgeving.

Is uw iPhone gedekt door AppleCare+?

Als u een AppleCare+-abonnement bezit, kunt u dit gebruiken om schermreparatie te dekken. AppleCare+ biedt dekking voor twee gevallen van onopzettelijke schade. Voor elk geval van onopzettelijke schade geldt een eigen risico. Als u geen AppleCare+-abonnement hebt, betaalt u de kosten voor reparatie buiten garantie.

iPhone-model Schermreparatie
(Eigen risico AppleCare+)
Alle in aanmerking komende iPhone-modellen € 29

Weet u niet zeker of uw apparaat onder de garantie valt? Controleer of u AppleCare+-dekking hebt door het serienummer van uw iPhone in te voeren.

Meer informatie over AppleCare+

Originele onderdelen

Originele Apple onderdelen zijn van groot belang voor de kwaliteit van de reparatie. Bezoek een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider om er zeker van te zijn dat uw product op de juiste manier wordt gerepareerd.

Meer informatie

Meer informatie over iPhone-reparaties en -service
De status van uw iPhone-reparatie controleren
Vervangings- en reparatieprogramma's bekijken

Garantie en juridisch

Apple's Beperkte Garantie lezen
Meer informatie over consumentenwetgeving
Een aankoopbewijs bijwerken
Uw garantiestatus controleren