Express Replacement Service voor iPhone

Lees meer over de Express Replacement Service voor iPhone.

Wat houdt de Express Replacement Service in?

We weten hoe afhankelijk u van uw iPhone bent. Als u deze onmiddellijk moet vervangen, biedt onze Express Replacement Service snelle levering. We kunnen u direct een vervangende iPhone sturen met de verpakking om uw originele product te retourneren. In de tussentijd kunt u de vervangende iPhone gebruiken.

Express Replacement Service is een voordeel van uw AppleCare+-dekking.

Hoeveel kost de Express Replacement Service?

Uw AppleCare+ komt inclusief Express Replacement Service. U betaalt bijbehorende kosten, zoals kosten voor service buiten garantie of vervanging, alleen als deze van toepassing zijn.

Kosten van Apple voor reparaties en Express Replacement Service bekijken

Hoe snel is de Express Replacement Service?

U ontvangt de vervangende iPhone met fabrieksinstellingen ongeveer twee of drie werkdagen na de aanvraag.

Komt mijn product in aanmerking voor de Express Replacement Service?

Express Replacement Service is een voordeel van uw AppleCare+ en is beschikbaar voor de meest voorkomende problemen met de iPhone.

Uw service- en supportdekking controleren
Contact opnemen met Apple over Express Replacement Service
Meer informatie over de voorwaarden van de Express Replacement Service

Hoe kan ik Express Replacement Service verkrijgen?

Neem online of telefonisch contact op met Apple om Express Replacement Service aan te vragen. We laten u weten of uw product in aanmerking komt.

Uw service- en supportdekking controleren
Express Replacement Service aanvragen

Hoe stuur ik mijn originele product op?

We sturen u uw vervangende iPhone met verzendmateriaal en -instructies. Stuur uw originele iPhone binnen 10 werkdagen vanaf uw verzoek naar ons terug om een boete voor te late retournering te voorkomen.

Meer informatie over boeten voor te late retournering
Kosten van Apple voor Express Replacement Service bekijken

Wat kan ik doen voordat ik onderhoud laat uitvoeren?

• Maak een reservekopie van uw iPhone met iCloud of iTunes. U hebt de reservekopie nodig om uw materiaal terug te zetten nadat u uw vervanging hebt ontvangen.
  • Als uw iPhone een simkaart heeft, moet u deze verwijderen en bewaren.
  • Bewaar uw kabels en overige accessoires.
  • Lees onze volledige instructies over het voorbereiden van uw iPhone op het onderhoud.

Een reservekopie maken van uw iPhone
Uw iPhone gereedmaken voor onderhoud
Meer informatie over het privacybeleid van Apple

Moet ik nog andere kosten betalen?

Wanneer u de Express Replacement Service aanvraagt, vragen we een tijdelijke autorisatie op uw creditcard aan om de vervangingswaarde van uw product te dekken. Deze autorisatie vervalt als uw onderhoud onder een garantie, een AppleCare-abonnement of het consumentenrecht valt en we uw originele product op tijd ontvangen. In dat geval betaalt u geen vergoeding voor reparatie of te late retournering.

Voor problemen die niet onder de garantie, een AppleCare-abonnement of het consumentenrecht vallen, brengen we u de kosten voor onderhoud buiten garantie in rekening. Als we uw originele apparaat niet kunnen repareren, brengen we u de vervangingswaarde in rekening.

Situatie Bijbehorende kosten
Onder garantie, een AppleCare-abonnement of het consumentenrecht Geen kosten als het probleem is gedekt
Niet onder garantie, een AppleCare-abonnement of het consumentenrecht Kosten voor service buiten garantie
Te laat geretourneerd (10-20 werkdagen) Boete voor te late retournering
Niet geretourneerd Vervangingswaarde (de kosten voor service buiten garantie + dekkingskosten)
Reparatie niet mogelijk Vervangingswaarde

Kosten van Apple voor reparaties en Express Replacement Service bekijken

Boeten voor te late retournering

Als we u een vervangende iPhone sturen via de Express Replacement Service, moet u uw originele iPhone binnen 10 werkdagen naar ons terugsturen. Na 10 dagen brengen we u de vervangingswaarde in rekening.

Als uw originele iPhone te laat aankomt, verwijderen we de kosten voor de vervangingswaarde. U betaalt in dat geval alleen een boete voor te late retournering. Een te late retournering ligt tussen 10 en 20 werkdagen nadat we het vervangende apparaat naar u hebben gestuurd.

Als uw iPhone ernstig is beschadigd en we deze niet kunnen repareren, of als we uw iPhone niet ontvangen, brengen we u de vervangingswaarde in rekening.