iPhone Battery & Power Repair

Vervanging van iPhone-batterij

Als uw iPhone wordt gedekt door garantie, AppleCare+ of de consumentenwetgeving, vervangen we de batterij gratis. Weet u niet zeker of uw apparaat onder de garantie valt? Controleer of u AppleCare+ hebt door het serienummer van uw iPhone in te voeren.

Als uw iPhone schade heeft waardoor het vervangen van de batterij lastiger is, zoals een gebarsten scherm, moet dat probleem eerst worden opgelost voordat de batterij kan worden vervangen. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie.

Zie de tabel hieronder voor de prijzen voor vervanging van de batterij voor alle iPhone-modellen.

Vraag batterijvervanging aan

Prijzen voor vervanging van de iPhone-batterij - Nederland

iPhone-model Binnen de garantie of met AppleCare+ Buiten garantie
iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR € 0 € 69
iPhone SE,
iPhone 6, iPhone 6 Plus,
iPhone 6s, iPhone 6s Plus,
iPhone 7, iPhone 7 Plus,
iPhone 8, iPhone 8 Plus,
iPhone X
€ 0 € 29 *
Alle andere in aanmerking komende modellen € 0 € 89

*Tot en met 31 december 2018 geldt voor service aan de batterij buiten garantie een tarief van € 29 voor alle in aanmerking komende modellen van iPhone 6 of later. Het tarief van € 29 voor service aan de batterij is mogelijk beperkt tot één reparatie per iPhone. Na 31 december 2018 verandert de prijs in € 49 voor al deze producten behalve de iPhone X. De prijs daarvoor verandert in € 69.

Deze prijzen zijn alleen van toepassing op batterijreparaties uitgevoerd door Apple. De prijzen bij erkende Apple serviceproviders kunnen variëren. We voegen € 12,10 aan verzendkosten toe indien verzending vereist is voor uw reparatie en deze niet wordt gedekt door de garantie of AppleCare+. Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw.

Vraag een batterijserviceverzoek aan

Uw reparatieopties

Opsturen voor reparatie

Voorkom dat u op een afspraak moet wachten of naar een winkel moet gaan. We kunnen u direct een verpakking voor uw iPhone sturen. Regel verzending naar een Apple reparatiecentrum en we vervangen de batterij en bezorgen uw iPhone binnen ongeveer 6-8 dagen bij u terug.

Afleveren voor reparatie

Maak een afspraak bij een Apple Store of bij een van de vele erkende Apple-servicelocaties. We proberen de iPhone tijdens uw bezoek te repareren. In complexere gevallen moeten we de iPhone mogelijk naar een Apple reparatiecentrum sturen. Als dat het geval is, kunt u de iPhone binnen 8 dagen ophalen.

Om uw gegevens te beschermen, leest u hier hoe u uw iPhone voorbereidt op onderhoud.

Vraag service aan

Problemen met de stroomvoorziening van de iPhone

Sommige problemen met de stroomvoorziening van de iPhone worden veroorzaakt door andere factoren dan de batterij. Als u de iPhone niet kunt inschakelen, volgt u deze stappen om te zien of het probleem daarmee wordt opgelost.

We testen uw iPhone om te zien of er een batterijprobleem is of een ander probleem met de stroomvoorziening. Als de iPhone een probleem met de stroomvoorziening heeft dat niet door de batterij wordt veroorzaakt, vertellen we u wat de reparatie gaat kosten nadat we de oorzaak hebben vastgesteld. Om het probleem te identificeren en service te regelen, dient u een serviceverzoek in.

Meer informatie

De status van uw iPhone-reparatie controleren

Meer informatie bekijken in het Antwoordencentrum voor service aan iPhone

Meer informatie over door Apple gecertificeerde reparaties

Contact opnemen met Apple Support

Garantie en juridisch

Lees Apple's beperkte garantie

Uw aankoopbewijs bijwerken

Meer informatie over consumentenwetgeving

Uw garantie controleren

Vervangingsprogramma's en aanvullende reparatieprogramma's

iPhone 6s-programma voor problemen met onverwacht afsluiten