iPhone-batterijonderhoud

We kunnen de batterij van uw iPhone vervangen. Hiervoor worden servicekosten in rekening gebracht. Onze garantie biedt geen dekking voor slijtage van batterijen die door normaal gebruik is ontstaan. Als uw iPhone wordt gedekt door garantie, AppleCare+ of de consumentenwetgeving, vervangen we de batterij gratis.

Waar kan ik batterijonderhoud aan mijn iPhone laten plegen?

Een bezoekafspraak maken

Een bezoekafspraak maken

Maak een afspraak bij een erkende Apple serviceprovider of Apple Store

Opsturen voor reparatie

Opsturen voor reparatie

Regel dat uw product rechtstreeks naar Apple wordt gestuurd

Contact opnemen met Apple Support

Contact met ons opnemen

Contact met een Apple Support-adviseur

Wat zijn de kosten?

Gebruik onze tool 'Een schatting aanvragen' om potentiële kosten te bekijken. Deze servicetarieven zijn van toepassing als u service ontvangt van een Apple Store of als u het product rechtstreeks naar Apple stuurt. Andere serviceproviders kunnen hun eigen tarieven bepalen. Vraag daarom een schatting bij hen aan.

Na ontvangst onderzoeken we uw product, waarna we de servicekosten bevestigen. Als uw iPhone schade heeft waardoor het vervangen van de batterij lastiger is, zoals een gebarsten scherm, moet dat probleem eerst worden opgelost voordat de batterij kan worden vervangen. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie.

Kosten van andere vormen van iPhone-service bekijken

Alle kosten zijn in euro en inclusief btw. Als we uw iPhone moeten verzenden, worden er verzendkosten in rekening gebracht. Na ontvangst onderzoeken we uw product, waarna we de servicekosten bevestigen.

AppleCare+

Hebt u AppleCare+?

Uw land of regio biedt AppleCare+ voor dit product.

Uw product komt in aanmerking voor vervanging van de batterij zonder extra kosten als u AppleCare+ hebt en de batterij van uw product minder dan 80 procent van de oorspronkelijke capaciteit bevat.

Meer informatie over AppleCare+ in Nederland

Garantie

Apple's Beperkte Garantie biedt één jaar dekking vanaf de aankoopdatum voor fabricageproblemen met uw iPhone en de Apple accessoires die bij uw product zijn meegeleverd. Apple accessoires die afzonderlijk zijn gekocht, worden gedekt door Apple's Beperkte Garantie voor accessoires. Dit geldt ook voor adapters, reservekabels, draadloze opladers of hoesjes.

Onze garantie vormt een aanvulling op de rechten die u volgens de consumentenwetgeving geniet.

Afhankelijk van het probleem hebt u mogelijk ook dekking onder AppleCare+. Hierop zijn de algemene voorwaarden, inclusief kosten, van toepassing. De beschikbaarheid van functies en opties kan per land verschillen.

Als uw situatie niet wordt gedekt, betaalt u kosten. Als het probleem met uw iPhone niet in aanmerking komt voor service, moet u mogelijk de volledige vervangingswaarde betalen.

Controleer uw dekkingsstatus

Lees Apple's Beperkte Garantie

Bekijk de consumentenwetgeving van uw land of regio

Garantie

We geven garantie op onze service, inclusief vervangende onderdelen, gedurende 90 dagen of de resterende looptijd van uw Apple garantie of AppleCare-abonnement, waarbij de periode met de langste dekking geldt. Dit vormt een aanvulling op de rechten die u hebt op grond van de consumentenwetgeving.

Vervangende apparatuur die Apple aanbiedt als onderdeel van de reparatie- of vervangingsservice, bevat mogelijk nieuwe of eerder gebruikte originele Apple onderdelen die zijn getest en voldoen aan de functionele vereisten van Apple.

Lees de reparatievoorwaarden van Apple

Lees het privacybeleid van Apple